Monday, 16 January 2017

Salam 2017

Assalamualaikum w.b.t.

HAPPY NEW YEAR 2017! baru hari ni nak wish .. berkulat2x. So ape kabar wahai blogger yang masih hidup lagi dalam alam maya ni? what i want to say here is "HELLO, I'M BACK!"

ALHAMDULILLAH nak share skit la rezeki 2017 ni .. ermmm rewind jap ke tahun 2016 bulan 10, nak cakap la aku dapat offer buat master kat Uni local ni .. kos ape? kat bawah ni details yang x brape nak detail mane lah .. bahaya kalau gtau sume .. kantoi la nanti :

kos dapat : master in hopitality management
mode : course work (full time)

dah tu je! nak tahu detail, bak kate dak2 IG, pm tepi *hehehe*

So kita back to present date whereby aku dapat la offer keje as part time jerrrr kat private college as dot dot dot (rahsia) kih kih kih. so far ni baru minggu kedua so waktu keje pun alhamdulillah okay ... tak membebankan buat masa skrang sebabnya cuti semester. so in future xtau la macam mane nak handle masalah ni ... ber-huhu lah sem depan menyusun jari jemari untuk plan jadual.. 5 subjek sem depan .. result sem ni pun xtau lah macam mane. *cross finger* dapat keputusan yang memuaskan.

ok bye. *potong stim*

No comments: