Wednesday, 18 January 2017

Good Morning ❤

Assalamualaikum w.b.t

Mane nak cari idea nak menulis balik ni? Dulu-dulu bila sampai je tempat keje mesti ade bende and idea nak menulis but now it's like i have an empty mind. 😣

okay dia dah mai dah .. entri kali ni aku nak share skit lah event berlari + halangan yang dah di-register for the year of 2017:

1. ELIT WARRIOR RUN  - bertempat di Kepong Metropolitan Park, Kuala Lumpur (tempat ni aku xtau lagi kat mane) so maybe later boleh la g kenal2 tempat nnti on that day xde lah sesat jalan. Ni first time masuk yang ade obstacles and let seeeeeee how it goes 😁
















2. SCORE RUN - venue die dekat Berjaya Times Square, Kuala Lumpur .. x sempat nak register yang premium punya sbb kalau korang reg premium dekat baju tu die ade ade tulis nama korang, ade style kot (ZOUL, You Have Conquer the City) perghhhhhh. Tapi sayang baju aku nanti xde tulis nama ni. tak limited rrrr
















3. LEGION RUN - Okay, untuk Legion Run ni, event ni supposedly diadakan pada 14th of January 2017 (sabtu minggu lepas) tapi atas sebab2 tertentu, event ni ditangguhkan pada 6th of May 2017 .. haaaa yang ni bukan aku register tapi member tolong reg as a TEAM not as an INDIVIDUAL. so berlari-lari anak la kita kat sane nanti .. tempat aku x sure sbb bukan aku yang reg kan (tunggu la nanti) .. 


No comments: