Saturday, 16 May 2015

Kecelaruan

Assalamualaikum w.b.t

Haish dah pukul 12 lebih tapi aku still lagi tak tido, pikirkan masalah assignment yang semakin hari semakin suntuk masa nak  buat, tapi kekalutan dalam diri lagi banyak kot.. hehehehe kecelaruan apakah ini? disebabkan dubsmash yang annoying? tak jugak annoyed pun sbb ade la segelintir yang buat tu mmg best and ade yang buat nak nampak macam lawak tapi hambar jadi nya.

Back to tajuk KECELARUAN tu, bukan personality disorder okay, itu dah termasuk dalam mental problem. aku punya ni xde lah sampai nak mental2 pun, cuma haish... tak perlu la nak citer sini, diari ade so citer kat diari la..hew hew hew

Cuma mungkin ape yang aku nak cakap, setiap orang ade kecelaruan masing2, cuma tahap nak handle masalah tu je, samada setel perlahan2 atau setel kemudian, aku xde nak citer sini 100% la, ni media sosial, nnti ramai plak keyboard warriors viral kan, x pasal2 dapat bad name dalam dunia blog even aku tau ramai lagi blogger yang extreme punya kat dalam ni..

Lastly, buat masa skarang ni mmg aku celaru.. itu je NIGHT!