Sunday, 15 February 2015

Motivate Yourself!

Salam and selamat hari minggu. So, apa xtvt hujung minggu korang. Shopping?gym? picnic? Outdoor/Indoor sport? Movie? ... 

Macam-macam dah xtvt korang boleh buat even sorang atau maybe dengan BFF or kawan yg kongsi minat sama dengan kita. Kat sini aku nak share la xtvt sepanjang cuti sem :) 


So sepanjang sem break, ni la xtvt petang. Setiap ari kecuali jumaat aku akan ke YSC GYM dekat je ngan rumah plus x ramai sgt orag and it gives me more privacy skit la .. 

Jom share xtvt korang kat cni. 

Saturday, 14 February 2015

Sa-tur-date Perhaps!

Assalamualaikum w.b.t

Semalam dapat result so alhamdulillah lega lulus semua paper and so today jom ngopi untuk raikan .. Oh hari ni hari kekasih tapi maafla aku tak sambut sebabnya islam tidak mengajar untuk sambut bende-bende macam ni. 

Apa²  selamat berhujung minggu bloggers sekalian :)

Sunday, 1 February 2015

BOOM! CAK!

Assalamualaikum w.b.t

12/08/2014, last entry posted, agaknya la kan kalau dah lama tak update ni masih ade lagi ke yang nak baca blog lepas tu? kalau kaki blogger sah-sah diorang akan tanya kenapa blog ni tak di-update, kalau jenis bace then blah, diorang ni pulak x kesah sangat pun.

Kenapa baru sekarang nak update, sebabnya cuti semester la .. hehehe