Thursday, 24 April 2014

Men In Action!

Location : UiTM Terengganu


Polo : Abercrombie
Pants : H&M
Sneakers: New Balance 620

Saturday, 19 April 2014

McCafe

Alhamdulillah selamat sampai jugak kat Dungun dengan hati yang terpaksa melepaskan kerinduan kat bilikku ..huahuahua :'(

tapi tak mengapa, McCafe jadi pengubat kerinduan di kala hati yang terlaka lara, ecececece .. So dah lalu Kuala Terengganu tak sah kalau tak singgah mcdonalds atau burger king .. so berehatla aku untuk hilangkan lenguh lutut ngan tangan ( dont think -ve way) .. slurpp ngappp zassss :-


Wednesday, 16 April 2014

Hai

0938 PM

Dok atas katil tatap laptop then main hp
kejadahnye nak buat ape lepas tu?
minum air kopi, gosok gigi then tido
sangat berfaedah xtvt malam ni time cuti