Tuesday, 3 December 2013

One of Lucky Winner?!!

Remember tak entry tuu, alaaa entri gedik2 untuk pertandingan yang mix and match by Padini tu hah!! hish cepat lupa lah!! bukak la --> "WHAT YOUR STYLE?" <--



27th sept. 2013 - bukak mail kat ipong nak check email - lina@jobstreet, myDEAL, Airasia, Google Reminder,(SIGH..) xde yang menarik ke dapat contoh menang loteri ke(ade tapi SPAM la) Ignore! zasss ternampakla satu dari Eva Lim from padini, okay OPEN!, from bla bla bla, to zuy.mzmn@gmail.com bla bla bla... WOW!!!


PAK CIK MENANG VOUCHER RM500 dari PADINI!!

Alhamdulillah, 1st time masuk competition ni rezeki menang dapat voucher RM500.. tapi kalau dapat RM500 tunai pun ok *HEW HEW HEW* berangan je lah masuk competition yang besar lagi la ye?

For those yang mmg suka mix&match pakaian actually mmg senang la korang nak karang just a simple short paragraph je pun .. kalau nak dibandingkan cara penulisan and idea aku ni xde lah segempak editor buku majalah GLAM, MASKULIN, etc. Tapi rezeki orang cakap ade kat mana2 cuma kene rajin la study cara nak buat tu..

- kasut??- sluar??- kemeja??- accessories??
Terus nak macam-macam kan, tapi xpe expired lambat lagi, tunggu skali ngan annual gift voucher dulu la. combine tgk brape je yang dpt.. hew hew hew.


Tak Nak cakap byk.. JOM SHOPPING kat PADINI!!