Monday, 28 October 2013

Jom Tengok! Jom Dengar!

Gemoning!..  pagi ni tibe2 je ghase nak update entri pasal member-member plak.. bukan nak kondem member tapi nak share bakat yang diorang ade, diorang dah post, so as kawan kite patut share la.. at least bakat die ade bukan yang x elok tapi yang elok seelok-eloknye .. x gitu?..

Member aku sorang ni suke menyanyi and kalau nak tau die pernah menang pertandingan karaoke worth 5k okay!, koMAMPOO? kalau ade bakat tu jangan sia-siakan, pegi je ujibakat ke competition yang  ade, x rugi mencuba :)

Puden Kamarudin ni dah byk buat cover untuk lagu yang pernah dinyanyikan oleh artis-artis terkenal di tanah air kita .. nak tau lebih lanjut jom bukak YouTube search je by "PUDEN KAMARUDIN" for sure pap pap pap satu-persatu keluar dari lagu putih-putih melati,hanya aku,muara hati dan banyak lagi la,malas oplak nak list semuanye,lengih jari jemariku ini,ececece ..

HAAA!! cover terbaru die ni kalau nak dengar!

video


pompuan kalau dengar ni mesti cair punyelah, abam puden ni kalau bercakap ngan menyanyi, suara die boleh bertukar,ala-ala macam power rangers nak transform :) pape pun good luck ye kawan!

No comments: