Sunday, 23 June 2013

WET! WET! WET! Party!

Assalamualaikum w.b.t

Jumaat lepas, The Westin Kuala Lumpur di mana tempat aku buat internship telah mengadakan gathering. Ni kali pertama la for me as new associate in here. Untuk pengetahuan korang semua, The Westin tidak membezakan diantara trainee dgn Staff, so dekat TAG name tu xde lah letak perkataan "TRAINEE" tapi diorang letak nickname.


Eh, dah lari topik ni, berbalik pada tajuk WET! WET! WET! party!.. Bukan party liar!, ni gathering untuk staff-staff Hotel. Party ni diadakan setiap bulan tapi x tetap kot pada minggu keberapa, so during this time, akan diadakan  GAMES, AWARDs kepada staff yang dah memberi su9mbangan kepada hotel, ade makan2 la kan, dah nama pun hotel..

So ni lah gambar yang sempat di-SNAP during this event!





Dah menang mesti ade hadiah kan?..

Au Revoir!