Sunday, 26 May 2013

Intern

Assalamualaikum w.b.t.

Baru balik keje, mandi then lekas-lekas update blog, terasa rajin malam ni..mungkin bosan dikala kakakku pulang ke kampung manakala aku terpaksa dok di KL keseorangan..ingat sebabkan praktikal ni kene kerja keras skit la, kate nak markah tinggi kan?.. tinggi mane je pun?

Kalau korang nak tau aku jaga dekat Westin Executive Club, so if the guest under Starwoods Preferred Guest, diorang boleh naik ke level 3 untuk private check in, xpayah nak beratur/berdiri kat reception.

Nak citer panjang pasal Exec Club Floor panjang.. sambung next time boleh?.. tibe2 member ni ajak g makan jap..

bye bye.

Au Revoir!

Thursday, 23 May 2013

Pengalaman

Assalamualaikum semua, ape kabar? Pagi ni tibe2 rase nak update entry. Al-maklum la keje shift ni kadang2 pagi,kadang2 petang.. Memandangkan today keje petang, jari jemari ni lame dah x menekan butang2 kat laptop ni. Jom la kite update skit.

Nak citer ape tapi? =.='

Pegi keje --> balik keje --> tido --> bangun pagi buat kopi --> bukak twitter, instagram, facebook,snap gbr, edit gbr, upload kat iG then post! --> mandi --> siap2 --> rempit ke tempat keje.

Itu je lah rutin utk hari bekerja .. If not lepak rumah, x pun jumpe member2 kat mane2 .. cuti pun 1 hari, penuhkan masa 1 hari jumpe kawan2.

Au revoir!