Sunday, 28 April 2013

Intership?,Ready or Not?

Assalamualaikum dan selamat malam

Saje Nak post wish myself and fellow members :

" GOOD LUCK FOR INTERNSHIP THIS SEMESTER! ''

Pesanan:
- Jangan buat hal time praktikal
- Jangan ponteng keje!!
- Jangan cari hal dgn bos @ pihak atasan!
- Buat keje ikhlas, bukan kerana terpaksa
- etc

Banyak lagi actually nak pesan tapi nak memandangkan nak prepare-kan dokumen2 yang nak dibawak esok.. Aku berhenti kat cni dulu la.. 

Au revoir!

Monday, 15 April 2013

aku.dan KESEORANGAN

Assalamualaikum w.b.t.

Alhamdulillah selesai sudah peperiksaan akhir untuk semester 5, 1 more semester to go!! c'mon zoul!! .. unfortunately, cuti semester only for 2 weeks je, so kene la isi cuti ni dgn xtvt berfaedah, katenyelah.. malangnye kan, dah 3 ari kat rumah aku dok bilik je, tgk movies,series je.

Sebelum start cuti ni macam - macam plan. Nak g Perak la, Penang la, Kedah la, end up dok merempat kat bilik.[kentut la kau ni zoul] =.=''

At the end, KB MALL was the last option for me to hang out. No pantai PCB or Bachok, not to mention Jeram Linang or Jeram Pasu mmg xkan sampai lah. Kb Mall was the perfect place for me to find new reading materials and guess what i found?

TAAAAA DAAAAA!! [clap clap clap]

Itu je nak kabor kat new entry ni ..  i have my new reading material, Marina Mahathir (teliing it straight).. bye bye nak sambung bace! .. au revoir!