Friday, 11 January 2013

aku.dan HUJUNG MINGGU

Assalamualaikum dan selamat pagi la sebab jam pun dah pukul 2.14 a.m. Lebih - lebih lagi bile dah ade di kampus ni, waktu tido memang larik terus dari time kat rumah.. Rabu byk kelas cancel coz of lecturer pegi kursus and ade hal *xtau lah hal ape kan* .. Tetapi ade lah satu kelas 1 hour period ni, satu hari sebelom tu, *selasa lah* after kelas Customer Service, aku decide nak ty lecturer supervision utk mintak kelas cancel pada hari tersebut *rabu lah tu* (malas nak bagi korang pikir) ..so kekdah nye mmg cancel lah! hbs citer.

Sesudah itu *karangan BM sgt* , dgn ini mmg dari hari rabu sampai la ke sabtu aku free.. Dgn itu rabu xtau nak buat ape, and jadi macam orang gile je lah kat rumah ..  lari keliling rumah jawabnye! OH!! tidak sama sekali, one of classmate ajak makan kat rumah family die (FARHANA) .. so save lah money for lunch memandangkan aku skip breakfast sbb bangun pun dah lambat, kite terus ke lunch la.. sambil makan sambil gossip la melayan kerenah ibu farhana..mak die bahasakan diri ngan kitorang "MA" (terus rindu mak kat rumah .. sob sob)..dari makan sampai la nak balik, siap dapat bekalan buat duku ngan dokong lagi.. hbs citer utk hari rabu [DOT] *malas nak story morry xtvt malam*

So, untuk aktiviti ari ni, aku dgn classmate ke BAYU GRILL, Hotel UiTM untuk lunch for our junior punye serving class.. bukan free yer, kene bayar RM15 hengget tau dak, tapi student dapat lah 10% diskaun .. menu tok ari ni table d'hote american service.. sempat la snap a few gbr dan inilah menunye .


Table for 2
Soup: Potato Soup With Prawn
Dessert : berry pie
Malam plak kami ke Mesra Mall dengan niat nak main bowling tapi salah sorang MURKA (farhana) dan die telah menyebabkan si panjang bermain untuk die .. HAHAHAHA *ayat buku komik* .. Lepas je habis men bowling, kami ke zalee satay utk menyantap! .. sedap mmg sedap coz 1st time had satay in dungun (ye dok mung!) .. betol la kot *abaikan* .. Habis utk story telling for today.. Apakah aktiviti untuk hari ni? *jumaat dah kan?.. tgk kol brape aku post entry ni* .. ok lah nak tido ..good nite lovers! SALAM.

Saturday, 5 January 2013

me.and HOLIDAY!!

Assalamualaikum and hi!.. ape nak tulis untuk entry kali ni yer memandangkan aku xleh nak tido disebabkan jet lag..

*sambungan sbb laptop mati tibe2 semalam, so amik keputusan tido je lah sementara upadate application dalam ipod*

Sabtu[5.1.13]
Terasa kekok plak bile entry yang semalam ditulis pada keesokan hari(hari ni lah) .. idea semalam yang nak ditulis mesti dah lain dah cara penulisan nye .. dari segi idea la maksudnye ..

Berbalik kepada tajuk utama = HOLIDAY .. Baru 2 minggu semester baru dibukak dah cuti X'MAS dah TAHUN BARU! .. untuk pengetahuan korang, aku bercuti sampai 2 minggu.. kenape?? ade lah sebab-sebab tertentu :)

nak tau ape cuti aku buat? .. tungggguuuuuu!