Tuesday, 27 November 2012

aku.dan SEMESTER BARU!

Assalamualaikum w.b.t.

Hai, sedar x sedar semester baru lagi brape hari nak start .. 2 Disember 2012 bermula lah misi baru as a university's student.. bukak ni dah semester 5 wow!!! .. SUPER DUPER SENIOR la aku kat kampus.. tapi xde lah sefemes kawan aku sorang nie (farid) sume junior nak kenal die!..ehem, almaklum la orang ade rupe ni ramai nak dekat .. aku puji kau farid weyh, bukan nak kutuk!

Berbalik kepada tajuk aku ni, dah prepared ke nak bukak sem ni?..

Dah ready buku2 semester baru?.. ade yang beli dari senior, beli yang baru..bagi aku, aku dapatkan dari senior je .. senang!

Bagi student uni, pakaian x perlu kite fikir sgt, yelah macam budak2 skolah nak beli baju,sluar skolah and kasut skolah baru kan?..uni xkan nak pakai uniform lagi?..Pls lah jangan *merayu kat kemesterian pegajian tinggi* hahahaha

[x] New Semester
[x] New Target
[  ] New Girlfriend?????????

*belum jumpe lagi kot*

Wednesday, 7 November 2012

aku.dan WORDLESS WEDNESDAY #13

tak de bende yang aku risaukan selain ...


dengarnye luse tapi xtau lah
cuak tu semestinye ade kalau bab2 bende penting macam ni..

*finger cross*

insyaallah LULUS la semua paper

Friday, 2 November 2012

aku.dan BIRTHDAY WISH!





Assalamualaikum .. 
ari ni jumaat kan?..*pura - pura blur*
rupenye genapkan 24 tahun aku HIDUP kat dunia ni
terima kasih to all yang wish "SELAMAT HARI JADI" , "HAPPY BIRTHDAY" , "HB"
"HAPPY BORN DAY" and etc..

again, thanks :)