Wednesday, 17 October 2012

Monday, 15 October 2012

aku.dan PENHUJUNG SEM

Assalamualaikum, sedar x sedar dah sampai pehujung sem 4 dah.. x sangka wow! Dan kat cni aku nak mintak maaf sebab lame x update blog yang dah berkarat mungkin :)

1 sem aku hanya bukak lepas tu bace blog dari bloggers yang lain .. Ape nak buat sebab idea tu ade nak tulis tapi sampai depan kaca skrin ni, x tau nak tulis ape.. InsyaAllah lepas habis last paper jumaat ni, ade lah mase untuk update perkembangan xtvt aku sepanjang cuti sem ni.

So, ape plan cuti semester ni bagi pelajar diploma?? .. D'Hoteliers akan ke Pulau Langkawi pada 20/10 sampai 23/10 .. x sabar plak rasenye nak pegi bercuti ni .. relaks kan diri setelah penat lelah menganjurkan xtvt2 sepanjang semester ni.. Kalau korang nak tau ape tu D'Hoteliers, ianya persatuan dalaman di bawah Fakulti Pengurusan Hotel & Pelancongan UiTM Terengganu :)
nak tgk gbr kami?..nah!


and aku selaku Exco Tugas2 Khas merangkap Ketua Projek Majlis Makan Malam Fakulti Pengurusan Hotel & Pelancongan bagi semester ni :) bebanan tu berat nak pegang, tapi orang dah bagi tugas tu, terima la seadanya sebab orang menaruh harapan kat kita :) ...huhuhuh


-Selamat Bercuti-