Tuesday, 22 May 2012

aku.dan BERSUA KEMBALI!

السلام عليكم 

 
uish agak lame x update blog yang dah usang berzaman ni .. 
yelah kalau kat kota bharu mane lah ade mase
busy ngan anak-anak buah ..

balik je, si kecik farieza ni pom pang pom pang ajak g jalan2
si suhana plak, aku x bagi maen sgt sebb die nak UPSR tahun ni..

bawah start dari kiri : farieza and najihah
blakang : nabila and suhana


 ni baru 4 orang .. ade lagi dalam 5 orang x masuk dalam nie..
*sedih sebab yang besar2 nie sume perempuan* .. pak su xde geng laki..
kalau ade yang baru darjah 2 .. HAhahahaha

ekceli nak tido dah.. mengantok ni.. skarang ni aku kat dungun..
ade hal skit ngan staf unit sukan uitm .. 
pasal tournament bowling nanti yang akan berlangsung di sunway pyramid 
30 may - 2 jun
kalau sape2 ade mase free dtg r tgk :)

pssst.. koleksi novel yg dah berzaman .. ade yang dah rosak.. 

ni yang sempat diselamatkan..



oh sebelom  mengundurkan diri..
aku ade buat intro lagu GOTYE - SOMEBODY THAT I USED TO KNOW
intro je lah.. dah lame x asah tgn nie men  piano .. tapi aku men pakai electone ..

video