Tuesday, 27 March 2012

aku.dan HATI PEREMPUAN??

Salam and good morning memandangkan dah pukol 3.15am, mate pun x mengantuk lagi.. tibe2 aku rase nak update entry kat blog dah jarang nak di-update skarang ni.. sebab xde idea??//maybe .. malas??//faktor jugak kan?

Awal pagi ni aku rase nak kongsi ngan korang sume pasal "HATI PEREMPUAN" .. ini yang buat aku x pening selama aku berkawan dgn gugurl.. persoalannye kat cni, "adakah bile seorang lelaki tu rapat dgn seorang perempuan ni boleh menyebabkan perempuan ni have a crush on him?" .. kalau macam ni lah konsep pemikiran seorang perempuan susah la utk aku berkawan ~sigh

Aku perlukan pendapat dari korang sume sehubungan dgn masalah yang aku hadapi ni.. need some helps here pls (T.T)

Wednesday, 21 March 2012

aku.dan WORDLESS WEDNESDAY #11


aik dah sampai worldless wed upenye..
hurm..x sempat nak update entry yg laen dah kene upload gbr for wordless wed
WW for today :

2 paper lagi tinggal..Account and Restaurant Operation
** bb kene included jugak.. (^_^!)



Wednesday, 14 March 2012

aku.dan WORDLESS WEDNESDAY #10


~ bile dah kebosanan di meja study, ini lah hasil nye ~
- wish you gud luck for those who seating for final exam -

Friday, 2 March 2012

aku.dan STUDY WEEK dowh!

pejam celik pejam x celik-celik..#eh gurau je (hehehehe) dah start study week, siriusli x perasan pun dah masuk minggu ulang kaji nieh.. ingatkan bulan 3 tapi bulan 2 rupenye..*terok betol ko ni zoul*

tapi sirius yang aku x terasa pun yang sem nie *turbo* gile time minggu kuliah.. tup tap tup tap dah masuk ruenye study week.. jem betol lah.. so sume kuiz/test/final presentation dah selesai.. #eh rasenye ade lagi skit kene hantar nie..

OHHHHH!! video assignment french x hantar lagi *xpe xpe* madame bagi sampai minggu depan due date hantar..ok lah tu..ade gak mase nak buat ari minggu nie..

Sem nie 4 final paper bertulis: agama, english, account, and restaurant operation ,2 paper on going evaluation untuk final iaitu french ngan serving.. so tgk jadual exam gap tu byk lah jugak dari sem lepas..tapi sedihnye paper yg last tu on 29th march..lame tu dari 3rd paper 22nd march nak ke 29th march..urghhh!!!!

Tapi pape pun kene la study jugak sebab student kan..keje pun study je :)