Tuesday, 31 January 2012

aku.dan CORETAN TGH MALAM

Assalam dan selamat tgh malam to all blogger-guys and blogger-girls.. :) kes xde keje tgh malam bute.. bukannnnn ekceli aku kat cnie nak updata blog yg lame tersadai di laman sesawang nie.. memandangkan esok kelas bermula pada waktu malam iaitu pada pukol 8.15 pm, so malam nie rasenye boleh lah nak hiaskan blog yg x brape nak cantik nie..(as simple as XYZ)

Bukan malas nak update tapi mase x mengizinkan,ceewah baget #retis la konon-nye, "x SEDAR DIRI KO ZOUL".. kelas sem nie mmg PACK! practical serving class ari ahad dari jam 4 petang sampaila kol 11 malam, on the next day ade practical class untuk kitchen plak.. lepas kelas serving g makan supper aka dinner lah sebab kat kelas tu xde makan mane sgt pun.. kebiasaan-nye nak cepat makan kat kedai nasi lemak, nasi lemak kat kedai tu AGAK SEDAP JUGAK(korang kene try if sampai di dungun, kalau x sampai tu..gigihkan lah diri dtg dungun) byk sebenarnye tempat makan yg best kat cnie, cume bile sampai time nak makan tu, agak serabut nak pilih tempat..

Rabu ngan Khamis lah paling pack, dari pagi sampai petang.. break pun untuk lunch je..after that kene balik ade kuliah.urghh!..penat2..free pun ari slase, tu pun kalau lecturer x panggil buat keje kat HOTEL UiTM..

rase-nye sampai cnie dulu la update blog..nak share menu tok CREPE SUZETTE ngan 
COCONUT CREAM BRULEE pun, buku menu ade kat mmber kelas..
so insyaalah next entry aku share..

-vous voir la prochaine fois-


Wednesday, 25 January 2012

Aku.dan WORDLESS WEDNESDAY #8

Long time no see..here u go my wordless wed for this week..
Tetibe teringat kat LONDON tgk oyster and harrods card..:(