Thursday, 22 December 2011

aku.dan CUTI

Eh jap jap..esok dah start cuti mid sem ke??.. PASAL ape cepat sgt ni weh??.. blaja satu mende pun x masuk otak.. xpe xpe.. lepas cuti ade mase lagi nak cover kan??.. "ade ke zoul??"(`_`!!)

Jap lagi ade kelas Restaurant Operation (R.O) hurm,so aku nak mase beberape minit ni nak tau lah ape perancangan korang(yg masih blaja,bukan yg sudah bekerja)??..

Aku??.. errrrrrr ade lah, nanti korang tgk jelah gbr yg akan di-post-kan kat blog ni :) kan nak citer xtau lagi perjalanan trip tu nanti.. hehehe..NANTIKAN







- until we meet next time -