Monday, 24 October 2011

aku.dan KARISMA JOHOR

Assalam, setelah berhari-hari cari mood untuk update entry terbaru, baru lah hari nie aku dapat tulis.. entry kali nie pasal KARNIVAL SUKAN MAHASISWA UiTM atau lebih dikenali sebagai Karisma yg diadakan di uitm kampus johor.. pada hari nak bertolak ke johor, atlet bowling satu bas ngan atlet hoki sebabnye kitorang punye event bukan di uitm segamat tapi di uitm kampus larkin.. yelah bowling punye tempat mane lah ade kat segamat, paling dekat pun dekat melaka, tapi event nie kat johor,so xleh lah masuk negeri laen, terpaksa lah buat di johor jugak..

candid


malam perasmian merangkap malam penyerahan bendera kontinjen

hari nak bertolak ke johor..
sempat candid 2-3 gbr
sampai di uitm kampus larkin dekat maghrib, check in kat hostel mereka, masuk je bilik sume terkejut!!..zaassss!! siap ade carpet + air cond lagi..mmg terbaek! tapi yang sedihnye, satu team bowling x tido kat hostel tu..mesti korang sume wonder why kan?...HAHAHA.. meh cnie aku nak gtau.. tapi x secara detail, three of our team members orang johor so kami sgtlah beruntung. Firstly, ade kenderaan sendiri untuk berjalan, so x perlu nak harapkan bas UiTM, kedua- tido kat ALAF GOLF & COUNTRY CLUB, kepunyaan bapa salah sorang dari team kitorang(mulanye,ingat tido semalaman je,tapi sume dah gatal nak tido sampai hbs event)..

nak citer panjang lebar takut korang xkan bace, so kite tgk gbr2 jelah..nak nak??..of coz lah korang nak kan?..here U are, Enjoys:

17/10/2010 - Test Lane
Diaman bowl
Test Lane





18/10/2011-Men's & Women's Single

Shiro, Izwan, Mirul, Zoul, Din
Yanie, Sue, Amie, Sapit



19/10/2011 - Men's & Women's Double


Terengganu A - aku & Shiro
Terengganu B - Mirul & Din


Terengganu A - Yani & Sue
Teranganu B - Amie & sapit


20/10/2011 - Men's & Women's Team





Selain dari tu, kitorang ade plan laen jugak..

with JOJO
Makan malam di rumah Amie
Jalan2 di Pasar Karat
xtvt seharian after bowling
At Pizza Hut's Jusco Tebrau : Prof Blanja Makan :)
City Square
Karaoke at Big Box Kota Tinggi


Danga Bay



BBQ Night!





DONE!!!....skali lagi thanks to SUE, AMIE and SAPIT sebab bawak kitorang jalan2 kat johor..x sie-sie karisma tahun nie, even ade yg karisma kali terakhir, tapi for us, it is a VACATION!!(bak kate YO lah).. gonna miss all these moments..

UiTM(T) BOWLING TEAM
- Ganu!..PETEH!!-
- Ganu!..PETEH!!-
- Ganu!..BEREH!!-

4 comments:

violet_amie said...

wah...nice...terbaik...
will miss all moment together..!!!
<3 <3 <3

zoulmzmn said...

@violet_amie: yeah,mmg terbaik karisma kali ni kan?..bersukan + vacation!..hehehe..

Aku By Pojie said...

wah gaya baling ala2 cracker!!

huhuhu

zoulmzmn said...

@pojie: hahaha..gaya je lbih..pocket xtau lagi masuk ke x tu..hehehe