Tuesday, 27 September 2011

aku.dan FREEDOM!

hurm.. xtau nak cakap ape.. ape yang aku nak cakap kat cnie cume 2 patah perkataan..
ape die??..



I'M FREEEEEEEEEEEE!!!!!

tu je lah..
bye


Thursday, 22 September 2011

aku.dan FIRST PAPER FINAL!

salam sume..
sehat je kan?..ade yg sakit?..cepat2 makan ubat!..
hurm..
nak ckp skit je..
ari nie 1st paper..ENGLISH!..
dah la lemah bab2 grammar, sume tunggang langgang..
hahaha..xpe xpe, usaha lebih insyaallah lulus :)

nak tau 1 bende x?..
AKU DUK MEJA PALING DEPAN SKALI!!..
lagi lah tension, ngan lecturer dok lalu lalang depan mate,
habis idea aku hilang!!..
HaaaHaaa..Gurau je,Puan jgn marahkan saye,
sebab dok pandang2 blakang,bukan nak meniru tapi
....................................................
salahkan orang blakang dok sepak2 kerusi saye!!..
SAPE X BENGANG WEH!!!

k lah
tu je kot nak share hari nie..
ALHAMDULILLAH paper BEL tadi boleh buat..
A?? B+??
xtau lah..tgk atas budi bicara sir ANIZAN..

*sir if u reading this entry, i WANT A for BEL!!..
tq sir..ayat nak lebih je kan?..

dah lah..jom fokus kat paper esok..
GUD LUCK!

Wednesday, 21 September 2011

Tuesday, 20 September 2011

aku.dan MGT RAYA!

Melati kuntum tumbuh melata,
Sayang merbah di pohon cemara;
Assalamualaikum mulanya kata,
Saya sembah pembuka bicara.

Alhamdulillah perjalanan majlis "MGT RAYA" pada 13/9/2011 berjalan lancar biarpun ade sedikit masalah.. as a Ketua Projek,aku kene pastikan sume keje anak2 buah berjalan lah, xnak la nanti ade org dok mengata blakang yg aku nie name je ketua projek tapi x jalankan keje..

**ape yg korang paham dgn jawatan ketua?..adakah ketua kene pegi tanya anak buah stiap keje yg anak buah buat, atau anak buah tu yg kene laporkan kat ketua stiap keje yg die buat??..**

ape kate kite abaikan masalah nie,kite fokuskan kat event kitorang..event nie tok final project subject management,our lecturer ask to do an event according to what we have studied, so they ask me to be a group leadar,so aku terima cabaran korang!!..saje nak kenekan aku,mentanglah aku paling mude dalam kelas!..phuiii!

at first, we invited all lecturers who teach us for every subject we taking this sem, owh!! and also our previous one,which is taught us last sem..so nie lah gbr2 yg sempat aku snap time event berlangsung..

with LIZA

HUSNA and LIZA

MGT RAYA!


Student & Lecturer Menjamu Selera

ABAH @ HAQQi..Most SPORTING student!..

Masih Menunggu ketibaan tetamu


with CREW MEMBERS!
Bunga dedap di atas para,
Anak dusun pasang pelita;
Kalau tersilap tutur bicara,
Jemari disusun maaf dipinta.

Lastly, untuk CREW @ member2 kelas, aku nak nak mintak maaf kalau aku ade terkasar bahasa,terlanjur kata selame kite buat keje ni..hahaha..mmg aku kejam skit!.hahaha..so pengajarannye,jgn pilih aku jadi leader..mulut aku jahat!

Tuesday, 13 September 2011

aku.dan FINAL XAM SERVING

Hurm,kejap je dah nak hbs sem ni, rase macam baru semalam daftar untuk sem nie, pejam celik pejam celik dah nak final.. URGHHHH!!(sir anizam punye style!) sampai aku dah terikut.. aku jumpe terus pada bende nak ditulis kat cni.. minggu lepas aku dah setelkan pasal final exam tok serving(praktikal).. so minggu nie aku ngan classmate,azfar diminta untuk jadi SOD(SUPERVISOR of THE DAY)..

SOD with Azfar
Tugas SOD time final exam senang je, siapkan menu, then buat blueprint table layout kat kertas majung, then bahagikan tugas, as simple as "ABC".. memandangkan ni kelas terakhir untuk sem nie, so Madam pun nak gak bergambar ngan budak2 kesayangannye :p *madam jgn marah plak!

HM2D azfar,asma,ain,liza,aishah,fiqa, & lili with MADAM HASLINA

~bersama budak2 serving and kitchen :) ~

with LIZA
with KHAIRUL & AZFAR
with NADIA & AZFAR

HM2D:
aku, azfar, ikram, liza, lili, fiqa, aishah, asma, ain
insyaallah kelas kite terbaik!..