Tuesday, 14 June 2011

aku.dan CHOMELNYE!

Nak kongsi(bukan kongsi: lu sangsi,lu mati!!)<---yang ni haprak pun xdak!!.. ekceli kan, ari tu lepak ar ngan mmber2 kat Dungun nie..lepak2 makan lah.. nak bersosial kat mall, Dungun je kowt.. tang ade pun Mesra Mall, tu pun amik mase 45 minit baru sampai, sedih tol!!.. xpe xpe, kite abaikan pasal Mall Mall nie yer.. ok cun!..

Ngah syok2 lepak, dok kutuk sane sini, lepas dah puas tu, zoul amik lah hp mmber nie, bukan nak curi bace msg @ tgk picture-picture die.. x berminat nak tau hal dalam kelambu orang nie.. bukan nak jadi paparazi pun..ahaks!.. 1st thing yang zoul akan bukak MUSIZ store lah, ape lagi.. nak tgk die nie ade lagu2 yang xde dlm enpon nie.. kalau ade nak baru curik2 amik,blutus lah, xkan nak infrared kowt, time zaman2 skolah dulu ade ler..

so, dok kusyuk2 cari lagu, die suggest kat zoul 1 lagu nie..

         The Ramlees - Itulah Sayang
         Cerita asal : Anakku Sazali

Omagad!...best gile nyanyian balik dari group nie..Yuna,Najwa,Fizi,and lastly Mira Tilu.. MIRA!!..so adorable babe!!..luv yu!(tapi sah sah lah die x luv aku pun).. xpelah at least die tau aku minat die.. yezza, betol x MIRA sayang??.. eh2x sayang plak, cowie tershashul.. member yang sorank nie plak minat si Liyana Fizi @ Fizi.. dua-dua comel..pheeewit!..

mira and the geng - tilu

liyana fizi @ fizi

if ade kelapangan ke silalah tgk kat youtube performance by the ramlees ni, kat hard rock kafe.. menyesal nye x dpt pegi, g pun xtau langsung pun pasal info nie..geram nye.. GRRRRRRRRR!..

No comments: