Monday, 25 April 2011

Thursday, 21 April 2011

aku.dan study kaw kaw!

ni die bile dah esok paper..
camnie lah jadi nye:
gigit jari lagi nak cari garbage and refuse..ko mmg garbage lah farid!
ayu x awek nie???...awek ke?..sayang,ur so sweet..
muke bengang je kan??...sabo je lah
ape ape pun gud luck for 4 off us!

Wednesday, 20 April 2011

aku.dan.....Masa?

ngah syok2 lepak kat mekdi ngan mmber2 aku, tetibe rase nak post entri nie..
exam dah nak dekat nie,(jumaat 1st paper),food hygiene

fuish lame dah tinggal alam peperiksaan nie,
tgk2 jumaat nie 1st paper...aduyai cuak2, darah gemuruh datang balik..
5 - 5 subject membaca.. food hygiene, computer programming, hospitality, agama (wajib tok orang macam aku nie)..hehehe, and last english ( kene score nie)

insyaallah berkat DUIT nak gak merasa DL nie.. insyaallah
** jgn pikir DUIT itu adalah duit.. tapi ia adalah DOA.USAHA.IKHTIAR.TAWAKKAL.


rase nye sampai cnie dulu lah entry nie, nak sambung bace notes

Sunday, 17 April 2011

new transformasi?

mesti ramai yang ty kenapa aku tukar blog baru lagi...
nak tau sebabnye?...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
henshin!