Saturday, 16 May 2015

Kecelaruan

Assalamualaikum w.b.t

Haish dah pukul 12 lebih tapi aku still lagi tak tido, pikirkan masalah assignment yang semakin hari semakin suntuk masa nak  buat, tapi kekalutan dalam diri lagi banyak kot.. hehehehe kecelaruan apakah ini? disebabkan dubsmash yang annoying? tak jugak annoyed pun sbb ade la segelintir yang buat tu mmg best and ade yang buat nak nampak macam lawak tapi hambar jadi nya.

Back to tajuk KECELARUAN tu, bukan personality disorder okay, itu dah termasuk dalam mental problem. aku punya ni xde lah sampai nak mental2 pun, cuma haish... tak perlu la nak citer sini, diari ade so citer kat diari la..hew hew hew

Cuma mungkin ape yang aku nak cakap, setiap orang ade kecelaruan masing2, cuma tahap nak handle masalah tu je, samada setel perlahan2 atau setel kemudian, aku xde nak citer sini 100% la, ni media sosial, nnti ramai plak keyboard warriors viral kan, x pasal2 dapat bad name dalam dunia blog even aku tau ramai lagi blogger yang extreme punya kat dalam ni..

Lastly, buat masa skarang ni mmg aku celaru.. itu je NIGHT!

Monday, 9 March 2015

Photography Is About Fun

What is photography to me? It is my excuse to go out and have fun. I see photography as a form for my mind and soul and when i shoot, i will push aside all the complications and stressful thoughts. All i wanted to do with my camera was to enjoy myself, getting lost in the process of shooting nice photographs.






Sunday, 15 February 2015

Motivate Yourself!

Salam and selamat hari minggu. So, apa xtvt hujung minggu korang. Shopping?gym? picnic? Outdoor/Indoor sport? Movie? ... 

Macam-macam dah xtvt korang boleh buat even sorang atau maybe dengan BFF or kawan yg kongsi minat sama dengan kita. Kat sini aku nak share la xtvt sepanjang cuti sem :) 


So sepanjang sem break, ni la xtvt petang. Setiap ari kecuali jumaat aku akan ke YSC GYM dekat je ngan rumah plus x ramai sgt orag and it gives me more privacy skit la .. 

Jom share xtvt korang kat cni. 

Saturday, 14 February 2015

Sa-tur-date Perhaps!

Assalamualaikum w.b.t

Semalam dapat result so alhamdulillah lega lulus semua paper and so today jom ngopi untuk raikan .. Oh hari ni hari kekasih tapi maafla aku tak sambut sebabnya islam tidak mengajar untuk sambut bende-bende macam ni. 

Apa²  selamat berhujung minggu bloggers sekalian :)